Golf-kerho

OKAS – Golf on aktiivisten senioreiden tapaamispaikka! 

Olarin golfaavat seniorit kutsuvat seuraansa golf-kokemusta jo omaavat entiset ja nykyiset pelaajat ja ihka tuoreet golfista kiinnostuneet seniorit.  OLE MUKANA! 
Jos et ole aloittanut vielä niin tänä päivänä se on mahdollista. Käy kokeilemassa jonkun pelaajan kanssa harjoitusalueella miltä “se” tuntuu. 
Innostu lajiin - se pitää sinut liikkeessä eli kunnossa fyysisesti ja henkisesti, kun bitit vilistävät suunnitellessasi seuraavaa siirtoasi. Olet sosiaalisessa porukassa ja kaloreja kuluu 1600 per kierros.  
Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa.  Kokeile ja innostu! Meiltä saat kaverin mukaasi, ikä ei ole este vaan haaste sinulle itsellesi. 
Uutena pelikautena 2023 OKAS-järjestää erilaisia golf-tapahtumia ainakin Suomessa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää: 
Heikki Halkonen (hihalkonen@gmail.com ; 045 310 7646 Pentti Walkama (pentti.walkama@kolumbus.fi ;  0500 622 280) 

Uudenmaan kansallisen senioripiirin golftapahtuma 29.8.2023 Hirvihaaran golfkentällä 

PAIKKA: Vanha Soukkiontie 945, 04680 Hirvihaara

 OHJELMA: klo 8:45 tervetuloa + kisainfo ja yhteislähtö klo 9:30. Ruokailu kilpailun jälkeen klubilla, palkintojenjako suoritetaan paikan päällä kisan jälkeen tulosten selvittyä.

 PELIMUOTO: Tasoituksellinen pistebogey, pelataan tiiltä 49, slope lasketaan tarkasta tasoituksesta max 36. Kilpailunjohtajana toimii Hirvihaaran Golf Oy:n toimitusjohtaja Ismo Piira. 

SARJAT: Miehet, naiset, erikoiskilpailu (väylä 17 lähemmäs lippua yhdellä lyönnillä) ja joukkuemestaruus (vähintään 3 pelaaja, 2 miestä + 1 naista tai päinvastoin). Joukkue tulokseen lasketaan kolmen parhaiten onnistuneen pelaajan pistebogey tulos periaatteella kaksi miestä ja yksi nainen tai päinvastoin. 

KUSTANNUS: 60 €, sisältää pelimaksun, kärryn, rangen käytön ja ruokailun pelin jälkeen. Kilpailumaksu seuran omilta pelioikeudenhaltijoilta 20 €. 
Ilmoittakaa osallistujat yhdistyksittäin: pelaajan nimi, kotiseura, yhdistys ja tasoitus sähköpostilla: siljanderh@gmail.com

Ilmoittautuminen 15.8.2023 mennessä. 
Maksut yhdistyksittäin: Mäntsälän seniorit ry FI54 5282 0120 0987 91 ja viesti kohtaan yhdistyksen nimi. 
Maksut 15.8.2023 mennessä. 
Autoja on myös varattu käyttöömme pelaajille, auton hinta on 40 € ja jaettavissa kahden pelaajan kesken. Ilmoittakaa auto tarpeenne. Autoja on rajoitetusti. Auto maksetaan caddiemasterille saapuessanne Hirvihaaran kentälle.

Tervetuloa Hirvihaaraan! Mäntsälän seniorit ry 
Hirvihaaran Golf Oy

Golf-kerhon vetäjä Heikki kutsuu kaikki mukavaan seuraan ja liikunnan pariin!

Päivitetty 31.5.2023/EK