Tapahtumat

"Kaikki kevään tapahtumat Hopeakuussa peruttiin  koronaviruksen ärhäkän leviämisvaaran vuoksi".

Nyt syksyllä korona on vielä varjona toimintamme yllä.
Emme edelleenkään pääse Hopeakuuhun pitämään keskiviikon  jäsentilaisuuksia. Uusi kokoontumispaikkamme on Ravintola Niittylounas, Pihatörmä 1, Olarin Länsikeskus.

Jäsentilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon
Marja-Leena Widstenille, marjalwidsten@gmail.com
tai 050 548 2740. (Jos et ilmoittautumisesta huolimatta pääse mukaan, niin peru tulosi).
Kahvimaksu 3€ kerätään ovella ja maksaa voi kortilla, jossa on lähimaksuominaisuus tai käteisellä tasarahalla.
Edellytämme maskin käyttöä.

Seuraava tilaisuus on 28.10. ja vieraanamme on  kirjailija, musiikkitoimittaja Minna Lindgren: Aina on toivoa.
Hän tuo kirjoja esille a´20€ (varaa tasaraha mukaan).

Viranomaisohjeet on otettava huomioon, joten mukaan pääsee noin 50 henkilöä ja edellytämme maskin käyttöä. Olemme ottaneet myös käyttöön jäsentilaisuuksien videoinnin.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme toiminnasta sekä mahdollisista tilamuutoksista.

Yhdistyksen noin joka toinen viikko järjestettävät jäsentilaisuudet on koottu otsikon Jäsentapahtumat 2020 alle.

Yhdistyksen tapahtumakalenteri

Ryhmä OKASilaisia lähdössä sauvakävelylle Olarin kuntopoluille Jukka Salon (vas) johdolla 7.10.2020
Anna hiilikädenjäljen kasvaa! Vantaan roskapoliisi Mari Aho ja OKAS:n puheenjohtaja Kristina Rantalainen 5.2.2020 (EK).
Yhdistyksemme kolmassadas (300.) jäsen sai omistuskirjoituksen Erkki Liikaselta kirjaan "Olin joukon nuorin" 4.3.2020. (EK)

Päivitetty 15.10.2020/EK