Tapahtumat

Kokoontumispaikkamme on toistaiseksi Ravintola Niittylounas, Pihatörmä 1, Olarin Länsikeskus, jos ei toisin mainita.

Seuraava jäsentilaisuus on 8.12.2021 ja aihe on "Kyllikki Saaren murha". Tätä meille selvittelee Teemu Keskisarja.

Jäsentilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon
Riitta Salvénille, ri.salven@gmail.com
tai 050 358 9405 tai jäsenkorttiaplikaation kautta. (Jos et ilmoittautumisesta huolimatta pääse mukaan, niin peru tulosi).

Kahvimaksu kerätään ovella ja maksaa voi kortilla, jossa on lähimaksuominaisuus tai käteisellä tasarahalla. Jos et halua kahvin kanssa pullaa, voisitko ilmoittaa senkin etukäteen, niin emme varaa turhaan ylimääräisiä leivonnaisia.

Yhdistyksen noin joka toinen viikko järjestettävät jäsentilaisuudet on koottu otsikon Jäsentapahtumat 2021 alle sekä alapuolella olevaan tapahtumakalenteriin.

Päivitetty 25.11.2021/EK

Yhdistyksen tapahtumakalenteri

Kahvittelua syyskokouksen alussa 11.11.2020
Minna Lindgren kävi esittelemässä kirjaa "Aina on toivoa"
Ryhmä OKASilaisia lähdössä sauvakävelylle Olarin kuntopoluille Jukka Salon (vas) johdolla 7.10.2020
Anna hiilikädenjäljen kasvaa! Vantaan roskapoliisi Mari Aho ja OKAS:n puheenjohtaja Kristina Rantalainen 5.2.2020 (EK).
Yhdistyksemme kolmassadas (300.) jäsen sai omistuskirjoituksen Erkki Liikaselta kirjaan "Olin joukon nuorin" 4.3.2020. (EK)