Tapahtumat

"Kaikki kevään tapahtumat Hopeakuussa peruttiin  koronaviruksen ärhäkän leviämisvaaran vuoksi" keväällä 2020.

Talvella 2021 korona oli vielä varjona toimintamme yllä.
Emme edelleenkään päässeet Hopeakuuhun pitämään keskiviikon  jäsentilaisuuksia. Kokoontumispaikkamme oli  Ravintola Niittylounas, Pihatörmä 1, Olarin Länsikeskus.
Tosin sekin muuttui Teams-alustalle talven aikana. Pienten alkukommellusten jälkeen kokoukset sujuivat ihan hyvin. Parhaimmillaan kokouksiin osallistui noin 60 jäsentä ja kaikki tilaisuudet saatiin pidetyiksi pienin ohjelmamuutoksin.
Siis oppia ikä kaikki!
Tämän kevään jäsentilaisuudet on nyt pidetty ja syksyllä jatketaan, toivottavasti jo "livenä". HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE.

*Tavataan vielä 7.6. alkaen klo 11 kesäisen liikuntapäivän merkeissä  Puolarmaarissa. Katso vasemmalla Retket ja tapahtumat

Kävelykipinä oli 6.5. ja 7.5. ja silloin olimme kävelemässä Suomenojan Lintulammella ja Espoon rantaraitilla. Tällä tapahtumalla on historiallinen tausta vuodelta 1941.
Katso tarkemmin kohdasta Retket ja tapahtumat. (Kuvia retkeltä sivulla kuvat).

(Seuraava ohje ei koske Teams-kokouksia.
Jäsentilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon
Marja-Leena Widstenille, marjalwidsten@gmail.com
tai 050 548 2740. (Jos et ilmoittautumisesta huolimatta pääse mukaan, niin peru tulosi).
Kahvimaksu 3€ kerätään ovella ja maksaa voi kortilla, jossa on lähimaksuominaisuus tai käteisellä tasarahalla. Jos et halua kahvin kanssa pullaa, voisitko ilmoittaa senkin etukäteen, niin emme varaa turhaan ylimääräisiä leivonnaisia.
Edellytämme maskin käyttöä.)

Yhdistyksen noin joka toinen viikko järjestettävät jäsentilaisuudet on koottu otsikon Jäsentapahtumat 2021 alle sekä alapuolella olevaan tapahtumakalenteriin.

Päivitetty 30.5.2021/EK

Yhdistyksen tapahtumakalenteri

Kahvittelua syyskokouksen alussa 11.11.2020
Minna Lindgren kävi esittelemässä kirjaa "Aina on toivoa"
Ryhmä OKASilaisia lähdössä sauvakävelylle Olarin kuntopoluille Jukka Salon (vas) johdolla 7.10.2020
Anna hiilikädenjäljen kasvaa! Vantaan roskapoliisi Mari Aho ja OKAS:n puheenjohtaja Kristina Rantalainen 5.2.2020 (EK).
Yhdistyksemme kolmassadas (300.) jäsen sai omistuskirjoituksen Erkki Liikaselta kirjaan "Olin joukon nuorin" 4.3.2020. (EK)