Tapahtumat

"Kaikki kevään tapahtumat Hopeakuussa peruttiin  koronaviruksen ärhäkän leviämisvaaran vuoksi" keväällä 2020.

Nyt talvella 2021 korona on vielä varjona toimintamme yllä.
Emme edelleenkään pääse Hopeakuuhun pitämään keskiviikon  jäsentilaisuuksia. Nykyinen kokoontumispaikkamme on Ravintola Niittylounas, Pihatörmä 1, Olarin Länsikeskus.

Toistaiseksi jäsentilaisuuksia ei järjestetä Niittylounaassa vaan osallistumme Teamsin avulla.
Teams-kokoukset ovat sujuneet hyvin ja mukana on ollut joka kerta noin 50-60 jäsentä. Hyvä.

Seuraava jäsentilaisuus on 10.3.2021. Aihe: Lähiöpiknikille ostarin viereen: kotiseutuidentiteettejä Espoon Olarista. Aiheen alustaa Annukka Saaristo, Helsingin yliopisto.

(Seuraava ohje ei koske Teams-kokouksia.
Jäsentilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon
Marja-Leena Widstenille, marjalwidsten@gmail.com
tai 050 548 2740. (Jos et ilmoittautumisesta huolimatta pääse mukaan, niin peru tulosi).
Kahvimaksu 3€ kerätään ovella ja maksaa voi kortilla, jossa on lähimaksuominaisuus tai käteisellä tasarahalla. Jos et halua kahvin kanssa pullaa, voisitko ilmoittaa senkin etukäteen, niin emme varaa turhaan ylimääräisiä leivonnaisia.
Edellytämme maskin käyttöä.)

Yhdistyksen noin joka toinen viikko järjestettävät jäsentilaisuudet on koottu otsikon Jäsentapahtumat 2021 alle sekä alapuolella olevaan tapahtumakalenteriin.

Päivitetty 27.2.2021/EK

Yhdistyksen tapahtumakalenteri

Kahvittelua syyskokouksen alussa 11.11.2020
Minna Lindgren kävi esittelemässä kirjaa "Aina on toivoa"
Ryhmä OKASilaisia lähdössä sauvakävelylle Olarin kuntopoluille Jukka Salon (vas) johdolla 7.10.2020
Anna hiilikädenjäljen kasvaa! Vantaan roskapoliisi Mari Aho ja OKAS:n puheenjohtaja Kristina Rantalainen 5.2.2020 (EK).
Yhdistyksemme kolmassadas (300.) jäsen sai omistuskirjoituksen Erkki Liikaselta kirjaan "Olin joukon nuorin" 4.3.2020. (EK)