Tietoa meistä

Alkanut vuosi 2020 on yhdistyksemme 40. toimintavuosi. 
Poikkeustilan vallitessa emme valitettavasti voi juhlistaa syntymäpäivää kevätjuhlien merkeissä. Syntymäpäiväjuhla siirtyy edelleen ja katsomme, voisimmeko järjestää sen joulujuhlan yhteydessä.

Kansallisen senioriliiton hanke Rohkeasti seniori etenee ja me olemme mukana.

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1980. Yhdistys kuuluu Uudenmaan kansalliseen senioripiiriin, joka  yksi Kansallinen senioriliitto ry:n 15 piiristä. Liiton toimintaa ilmentävä teema kolmivuotiskaudella 2017 - 2020 on ”Seniorit nettiajassa”. 

Kuluneen toimintavuoden 2019 teemana oli jäsenistömme digitaitojen kehittäminen. Tulemme edelleen kehittämään myös yhteistyötä naapuriyhdistyksien kanssa ja eri sukupolvien välillä. Tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyden tunnetta ja hyödyllistä tietojen vaihtoa joka suuntaan.  

Suomi-100 teeman ympärillä v. 2017 juhlimme isänmaatamme järjestämällä Perinnepäivät-tilaisuuden yhdessä Olarin koulun ja lukion oppilaiden kanssa (Patina-lehti 6/2017). Tilaisuus oli menestys - eikä vähiten siksi, että nuoriso otti niin reippaasti vahvan roolin ohjelman järjestämisessä! 

Nuorison innoittamana sai alkunsa ryhmä "Räppileidit", jotka ovat esiintyneet vuosien 2018 ja 2019 kuluessa yleisön pyynnöstä mm. Espoon kaupungin Sykettä syksyyn -tilaisuuksissa ja seurakunnan Suomi sadoin sanoin -tilaisuudessa (Patina-lehti 6/2018). 

Monet erilaiset kerhot tarjoavat mukavaa yhdessä oloa - ks. kohta kerhot.  

Tervetuloa mukaan!