Kerhot

Palvelutalo Hopeakuu sulki ovensa 31.12.2020 saakka kaikelta ulkopuoliselta toiminnalta. Tämä sulku jatkuu edelleen toistaiseksi.

V. 2021 kerhojen toimipaikat ovat
Seurakunnan kerhotila, Sammalkalliontie 5, Vanha Olari
(bridge-, peli-, kirja- ja muistikerho)
Matinkylän Naapuruustalo, Matinkatu 7, Matinkylä (digikerho)
Kuitinmäenkoulu, rakennus 1, Olari (joogakerho)

Espoon seurakunnat ovat päättäneet jatkaa koronarajoituksia, eikä heidän tiloissaan voi kokoontua mitkään aikuisryhmät. Tämä on voimassa toistaiseksi, (tämä koskee bridge-, peli-, kirja-, jooga ja muistikerhoa).

Digikerho (Jukka Salo) informoi osallistujia ajankohtaisesti. (Katso tarkemmin vasemmalla Digi-kerho).

Senioritoiminta toteutuu parhaiten kerhojen kautta, oletpa kiinnostunut kirjallisuudesta, liikunnasta, peleistä, näyttelemisestä, valokuvaamisesta - tai muistin treenaamisesta. Kerhoihin ei ole minkäänlaisia pääsyvaatimuksia, tarvitset vain uteliaisuutta ja halua tulla muiden okasilaisten seuraan.

Otamme vastaan uusia ehdotuksia, jos et löydä itsellesi mieleistä kerhoa.

Päivitys 25.3.2021.2021/EK