Jäsentilaisuudet 2021

Kokoontumispaikkamme on toistaiseksi Ravintola Niittylounas, Pihatörmä 1, Olarin Länsikeskus ellei toisin ilmoiteta.
Palaamme Palvelutalo Hopeakuuhun heti, kun se on mahdollista.
Nyt odotamme viranomaisten ohjeita siitä, milloin voimme kokoontua.
Toistaiseksi kokoonnumme kuitenkin Teams-palavereissa keskiviikkoisin. Ohjelma ala-puolella.

Voit katsoa tallenteen Pertti J. Rosilan vierailusta 19.5.2021 valitsemalla vasemmalla "Videoita ym. tallenteita ..."
Tämä olikin kevään viimeinen jäsenkokous.
Hyvää kesää kaikille.

(Seuraava ohje ei koske Teams-kokouksia.
Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen,
marjalwidsten@gmail.com tai 050 548 2740 .
Kahvimaksu 3€ kerätään ovella ja sen voi maksaa kortilla, jossa on lähimaksuominaisuus tai käteisellä tasarahalla.
Mukaan pääsee noin 50 henkilöä ja edellytämme maskin käyttöä.
Ennakkoilmoittautuminen sunnuntai-iltaan klo 18 mennessä marjalwidsten@gmail.com.
Jos et ilmoittautumisesta huolimatta pääse tilaisuuteen niin muista perua, jotta seuraava jonossa pääsee mukaan.)

Kevään 2021 tilaisuudet

13.1. ”Hallitus kansan kukkarolla-seteleiden leikkaus
          vuodenvaihteessa 1945-1946”
          Antti Heinonen, Euroopan keskuspankin setelijohtaja (eläkk.)
          (Teams-kokous)

27.1. ”Kotimaan talouden tila, mitä on tapahtunut ja millaista                       talouspolitiikkaa harjoitetaan.”
         Johtokunnan neuvonantaja Lauri Kajanoja (Teams)

10.2. Liikuntamahdollisuudet Espoossa nyt korona-aikana.
          Esa Yletyinen Espoon liikuntapalveluista. (Teams)

24.2. Kevätkokous
          "Elämän merkityksellisyydestä"  teologian maisteri, pappi,                   konsultti Tapio Aaltonen

10.3. ”Lähiöpiknikille ostarin viereen: kotiseutuidentiteettejä
         Espoon Olarista”
         Annukka Saaristo, tohtorikoulutettava, Helsingin yliopisto

24.3. ”Mummon markan vartijat", Pirjo Laveri ja Erja Ronkainen,                   Suvanto ry.

31.3. Pääsiäishartaus Olarin kappelissa klo 14.00. Peruttu.

7.4. ”Sote-hankkeen toteutus Espoossa", Jutta Tikkanen

21.4. Kyberturvallisuus. Asiantuntijana Aalto-yliopiston                                   kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll.

5.5.   Avoin keskustelutilaisuus jäsenille. Keskustellaan syksyn          ohjelmasta ja erilaisista mahdollisuuksista toteuttaa jäsentilaisuuksia, jos olot ovat silloin paremmat. (”Lintuharrastus ja kaupunkilinnusto”  siirtyy syksyyn).

19.5. Eduskunnan naiset. Asiasta kertomassa Pertti J. Rosila.
           (Teams-kokous).

Syksyn 2021 kokoontumispäivät ovat 15.9., 29.9., 13.10., 27.10., 10.11., 24.11. ja 8.12.

.

Päivitetty 25.5.2021/EK

Emäntä Marja-Leena Widsten tarjoilee kahvia jäsentilaisuudessa. (KUva EK)